Hopp til innholdet

Borger Rækstad startet bedriften i 2022. Med bakgrunn som tømrer, byggingeniør og takstingeniør, jobber han som eneste ansatt i bedriften. Han er godkjent takstingeniør i Norsk Takst og utfører i hovedsak tilstandsrapporter, verdirapporter, energirådgivninger, byggesaker og diverse andre oppdrag. Norsk Takst er desidert den største takseringsorganisasjonen i Norge. Medlemmer har derfor strenge krav til utdanning, erfaring, forsikring og årlig oppdatering/etterutdanning.

Borger er utdannet takstmann samtidig som den nye avhendingsloven ble vedtatt i januar 2022. Den nye loven stiller strengere krav ved omsetning av bolig og krever en tilstandsrapport utført etter NS3600. Les mer om den her.

Bedriften har flere samarbeidspartnere på tvers av fag og erfaring, nettopp for å øke bredden og kunnskapen ovenfor kunden.

Borger Rækstad

Takstmann MNT – Fagskoleingeniør – Tømrer – Energirådgiver
98 42 94 97
borger@ivtakst.no
Storlinna 127, 2760 Brandbu

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle